VSI SMO NAZAJ V ŠOLI

Juhej, pa bo živahno tudi v učilnicah, ki so samevale od jesenskih počitnic. Huh … kako daleč je že jesen, najbrž bodo copati v ponedeljek zelo tesni.

Prva triada je že dobro usvojila skrb in pomembnost upoštevanja navodil. Pridno zračimo učilnice in pazimo, da se zadržujemo v svoji skupini. Zjutraj smo še malce zaspani, do kosila pa je že veselo in ustvarjalno.

Tudi 4. in 5. razredi bodo hitro v pravi šolski kondiciji. Prilagamo nekaj opornih točk, da prvi teden ne bo težav in zmede.

  • Vhod in izhod iz šole je skozi glavni vhod (s strani igrišča). Vrata se odprejo ob 8.10. Ne hodite prej, da ne boste zmrzovali, saj so napovedane nizke temperature. Ne pozabite na MASKE in na upoštevanje RAZDALJE.
  • Jutranjega varstva in podaljšanega bivanja za 4. in 5. razred v tem tednu ni.
  • Avtobus iz Kranja vozi normalno v obe smeri, priporočamo pa, da starši učence pripeljete in odpeljete sami.
  • Kosila bodo kot običajno. Za učence, ki so bili vključeni v podaljšano bivanje in ne bodo na kosilu, je potrebno kosilo odjaviti. Tisti, ki bi se dodatno odločili za kosilo, pa ga morate naročiti.
  • Ne pozabite dovolj zgodaj vstati, saj pot do šole ni enaka poti do računalnika. Pripravite šolsko torbo. Ne pozabite na bidon.Toplo se oblecite.

Pred nami je pustni torek, ko bodo putne šeme preganjale zimo, upajmo, da jim letos uspe pregnati tudi korono. V prvi traidi so priprave v polnem teku.