GREMO NA POČITNICE!

Za to šolsko leto naj bo dovolj. Šola je zaklenila svoja vrata, računalniki so ugasnjeni, glave pa se hladijo v prijetni senci. Situacija je takšna kot je. Nič ni narobe, če se ne bodo uresničili vsi počitniški plani in ne bo šlo vse po načrtu. Ne trudimo se izsiliti želja, ampak dovolimo, da čas prinese spoznanja in rešitve.

Čeprav je bilo nekaj zaskrbljenosti, kako bomo zvozili z novo šolsko rutino, smo se kar dobro znašli in uspešno prišli do konca. Seveda smo zaključili tako kot se zagre. S prav posebno proslavo ob dnevu državnosti. Proslavo, na kateri so “hkrati” sodelovali učenci podružnične in matične šole. Super zamisel. Bravo učitelj Marko! KLIK

 

Ravno prav pestri in ustvarjalni so bili tudi dnevi pred koncem. Izvedli smo športni dan, ustvarjali na tehniškem dnevu, iskali lastnike pozabljenih oblačil, gibčne ritmičarke so nas razveselile s prvim mestom (BRAVO punce!), izšel je šolski časopis DROBIŽ, zunaj na igrišču pa so zrasla nova igrala. Juheeej!

 

POČITNICE so tu. Imejte se lepo in pazite nase! 🌼☀️💚

Vsi odsotni na zadnji dan pouka lahko spričevala na podružnici prevzamejo do 10. julija in od 18. avgusta naprej med 8. in 10. uro.

Pa še nekaj za naslednje šolsko leto. Seznam potrebščin 2020/21 😉